3000 basisschoolkinderen op Coolste Schoolreisje - cbvnl

3000 basisschoolkinderen op Coolste Schoolreisje

De kop is er af! De Coolste Baan van Nederland is geopend. Vanmorgen ontvingen we 3.000 basisschoolkinderen die het Coolste Schoolreisje beleefde in het Olympisch Stadion van Amsterdam. Vanuit het hele land waren ruim 60 basisscholen op uitnodiging van Univé met de bus onderweg naar het Olympisch Stadion. De kinderen werden ontvangen door Rintje Ritsma en getrakteerd op een optreden van ‘The Voice-kandidaat’ Vinchenzo en een demonstratie van de Nederlandse shorttrackploeg. Annamarie Thomas was aanwezig en nam voor de gelegenheid het Instagram account van Supporter van Sport over.

Wethouder sport van Amsterdam Eric van der Burg was zeer lovend over de start van De Coolste Baan van Nederland. “De Coolste Baan van Nederland is een indrukwekkend project en wij zijn blij om dit mede mogelijk te kunnen maken. Als je dan middels het schoolschaatsen 3.000 kinderen ziet schaatsen op deze bijzondere locatie, dan kun je alleen maar heel trots zijn.”

Als Supporter van Sport is Univé via regionale en lokale kantoren jaarlijks partner van 300 sportevenementen op lokaal, regionaal en landelijk niveau. Via de sport is Univé altijd dichtbij biedt Univé in samenwerking met evenementen, verenigingen, clubs en (top)sporters zowel online als offline een relevante en actieve bijdrage aan de sportsamenleving.

 

Jumbo
Univé
Manpower
Vattenfall
Campina
De Telegraaf
Interbest
Eurosport
Radio 538
BNR Nieuwsradio
Rijksmuseum
KNSB
KPN

Like ons!

Vind je de Coolste Baan helemaal te gek? Like dan onze Facebookpagina en ontvang de laatste updates!