Amsterdam - cbvnl

Amsterdam

Beleef het in Amsterdam

In Amsterdam is er altijd wat te doen, of je hier nu woont, werkt of op bezoek komt. Check hier een volle culturele agenda met tips voor de beste festivals, tentoonstellingen & evenementen, uitgaan, bezoekersinformatie en overzichten van musea, attracties, hotels, cafés en restaurants en blijf op de hoogte van alles dat speelt!

Musea & galeries in Amsterdam
Amsterdam biedt onderdak aan uiteenlopende wereldmusea. Wie kent immers het Rijksmuseum, Van Gogh Museum en het Anne Frank Huis niet? Maar er zijn veel meer aansprekende musea en soortgelijke instellingen die de aandacht verdienen, zoals Foam en de Hermitage. Amsterdam heeft musea en galeries voor iedereen, ongeacht je smaak. Amsterdam barst van de prachtige en bijzondere musea. Zo zijn er natuurlijk het wereldberoemde Rijksmuseum, Van Gogh Museum en Stedelijk Museum, maar er zijn nog veel meer interessante musea. Neem de tijd om de meer dan vijftig Amsterdamse musea te ontdekken!

Buurten in Amsterdam
Elke Amsterdamse buurt heeft zijn eigen karakter en charme, en zijn eigen winkels, restaurants, cafés, musea en attracties. Neem eens de tijd om de verborgen parels in de Amsterdamse buurten te ontdekken.

Trek erop uit in jouw Amsterdam
Elke Amsterdamse buurt in de 19e- en 20e-eeuwse wijken rond de grachtengordel heeft zijn eigen karakter en charme. Met een eigen markt, typische buurtcafés en winkels. In de afgelopen tien jaar zijn veel van deze wijken, zoals De Pijp, Oud-West en Noord, getransformeerd tot nieuwe stadscentra waar een nieuwe generatie ondernemers het straatbeeld bepaalt. Laat je rondleiden door deze buurten en duik met onze tips en weetjes de stad in. Welkom in het nieuwe Amsterdam!
Meer informatie op Iamsterdam.com

Jumbo
Univé
Manpower
Vattenfall
Campina
De Telegraaf
Interbest
Eurosport
Radio 538
BNR Nieuwsradio
Rijksmuseum
KNSB
KPN

Like ons!

Vind je de Coolste Baan helemaal te gek? Like dan onze Facebookpagina en ontvang de laatste updates!