BNR Business Lane en live locatie-uitzending bij De Coolste Baan van Nederland - cbvnl

BNR Business Lane en live locatie-uitzending bij De Coolste Baan van Nederland

BNR Nieuwsradio is dit jaar mediapartner van De Coolste Baan van Nederland in het Olympisch Stadion in Amsterdam. Duizenden schaatsliefhebbers brengen tussen 18 januari en 28 februari een bezoekje aan de ijsbaan. In het partnership gaat BNR o.a. de inrijdbaan van De Coolste Baan van Nederland omtoveren tot de ‘BNR Business Lane’.

Sjors Fröhlich, hoofdredacteur van BNR Nieuwsradio: “Ik vind het geweldig om partner te zijn van De Coolste Baan van Nederland. BNR is niet voor niks het coolste radiostation van Nederland voor de zakelijke markt. BNR geeft snelle duiding van het allerlaatste nieuws en zet Ondernemend Nederland aan tot actie. Het omarmen van de BNR Business Lane als snelste baan sluit hier goed bij aan. Ik hoop veel luisteraars en partners op de BNR Business Lane te mogen ontmoeten.”

De BNR Business Lane kan exclusief ingezet worden voor diverse bedrijfsevenementen en schaats-, en curlingclinics. Op vrijdagmiddag 26 januari tussen 16:00-18:30 uur vindt een live locatie-uitzending van BNR The Friday Move met Wilfred Genee plaats vanaf de ijsbaan

Jumbo
Univé
Manpower
Vattenfall
Campina
De Telegraaf
Interbest
Eurosport
Radio 538
BNR Nieuwsradio
Rijksmuseum
KNSB
KPN

Like ons!

Vind je de Coolste Baan helemaal te gek? Like dan onze Facebookpagina en ontvang de laatste updates!