De Charity Skate - cbvnl

De Charity Skate

Op 10 februari vindt op de Coolste Baan van Nederland een uniek evenement plaats. Verschillende Goede Doelen bundelen de krachten in de Charity Skate, een gezamenlijk evenement om zoveel mogelijk donaties op te halen. Tijdens de Charity Skate dagen wij de deelnemers uit om zoveel mogelijk meters te schaatsen voor het Goede Doel. Deelnemers kunnen zich laten sponsoren per meter en bepalen zelf voor elk goed doel ze geld willen ophalen. Op de 333 meter ijsbaan in het Olympisch Stadion hebben deelnemers op 10 februari een uur de tijd om zoveel mogelijk rondjes te schaatsen. Iedere meter telt!

Wil jij de unieke beleving hebben van het schaatsen in het Olympisch Stadion en tegelijkertijd een steentje bijdragen aan het Goede Doel van jouw eigen keuze? Schrijf je dan hieronder  in voor de Charity Skate via één van de deelnemende Goede Doelen!

 

 

Goede Doelen & Inschrijving

Deelname aan de Charity Skate bedraagt € 12,50. Hiervoor schaats jij in het Olympisch Stadion en wordt het aantal rondjes dat je schaatst bijgehouden. Ook ontvang je een mooi aandenken aan deze speciale dag. Schrijf je in via de website van het Goede Doel waarvoor jij wilt rijden! De Goede Doelen die de Charity Skate mede mogelijk maken zijn:

 

 

Spieren voor Spieren

Spieren voor Spieren wil alle spierziekten de wereld uit hebben. Met medisch specialisten, het bedrijfsleven en alle ambassadeurs zorgt Spieren voor Spieren voor een betere kwaliteit van leven en biedt de stichting kinderen met een spierziekte en hun gezin een beter toekomstperspectief. Ieder kind met een spierziekte verdient spierballen. Om kinderen spierballen te kunnen geven, moet men begrijpen wat spierziekten zijn, hoe ze ontstaan en hoe er toegewerkt kan worden naar gerichte oplossingen. Door structureel onderzoek te financieren, de beste diagnostiek en zorg voor kinderen met een spierziekte realiseren en tot slot willen we blijdschap geven.

Fonds Gehandicaptensport

Fonds Gehandicaptensport zet zich in om sport voor mensen met een handicap mogelijk te maken. Door zowel de sportieve mogelijkheden te verbeteren voor mensen met een handicap, als aandacht te vragen voor de gehandicaptensport maken we het verschil. Zo zorgt Fonds Gehandicaptensport er als één team voor dat sporten voor iedereen in Nederland vanzelfsprekend wordt. Vind jij ook dat sporten voor mensen met een handicap vanzelfsprekend zou moeten zijn? Schaats dan voor Fonds Gehandicaptensport tijdens de Charity Skate op de Coolste Baan!

 

Right to Play

Right To Play gelooft in de kracht van spelen. Want als je speelt is alles mogelijk. Voor heel even ben je de beste voetballer ter wereld, een dappere koning, of een stoere danseres. Als je speelt ontdek je nieuwe werelden. Je leert jezelf kennen. Je leert omgaan met elkaar. En omgaan met emoties. Als je speelt vergeet je even al je zorgen. Toch is het voor heel veel kinderen onmogelijk om te spelen. Omdat ze in armoede leven. Of in oorlog. Of omdat ze zo beschadigd zijn, dat ze niet meer weten hoe.

Right To Play kent de kracht van spelen en geeft deze door. Aan alle kinderen. Overal ter wereld. www.righttoplay.nl

Metakids

Metabole ziekten zijn doodsoorzaak nummer 1 in Nederland. Toch zal je hier waarschijnlijk nog nooit van gehoord hebben. Om de dag overlijdt in Nederland een kind met een metabole ziekte (ook wel stofwisselingsziekte genoemd). Dat moet stoppen. Daarom zamelt Metakids o.a. geld in voor wetenschappelijk onderzoek. Zo kunnen we kinderen met een metabole ziekte helpen en kinderlevens redden.

Artsen zeggen dat ze met voldoende middelen binnen tientallen jaren alle metabole ziekten kunnen behandelen. Hiervoor is alleen nog veel geld nodig voor onderzoek. Samen kunnen we metabole ziekten behandelbaar maken. Schaats mee voor Metakids bij de Charity Skate! Kijk voor meer info op www.metakids.nl of www.facebook.com/Metakids

 

Inschrijven voor:

 

De website maakt gebruik van cookies. Door akkoord te klikken of verder gebruik te maken van onze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies.

Jumbo
Univé
Manpower
Nuon
Campina
De Telegraaf
Interbest
Eurosport
Radio 538
BNR Nieuwsradio
Rijksmuseum
KNSB
KPN