De Coolste Baan Zakelijk - cbvnl

De Coolste Baan Zakelijk

Uw bedrijfsevenement op De Coolste Baan van Nederland? De Coolste Baan van Nederland is een schaatsbaan voor iedereen, waar topsport, breedtesport en entertainment elkaar ontmoeten op dé evenementenlocatie van de winter van 2018. Een bijzondere locatie met een brede range aan event mogelijkheden. Samen schaatsen op de 400 meter ijsbaan of de BNR Business Lane (333m). Een hapje of drankje in één van de horecagelegenheden. Een nieuwjaarsborrel met het personeel of relaties. Een schaats- of curlingclinic met collega’s onder leiding van een schaatskampioen of een vergadering of ander zakelijk evenement. Slechts een greep  uit de talloze mogelijkheden  die De Coolste Baan van Nederland het bedrijfsleven te bieden heeft.

Wij hopen u te mogen verwelkomen in de inspirerende omgeving van het Olympisch Stadion op De Coolste Baan van Nederland! Bekijk de brochure voor de mogelijkheden voor arrangementen, clinics en presentatieruimtes of neem contact met ons op voor meer informatie en beschikbaarheid.

De website maakt gebruik van cookies. Door akkoord te klikken of verder gebruik te maken van onze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies.

Jumbo
Univé
Manpower
Nuon
Campina
De Telegraaf
Interbest
Eurosport
Radio 538
BNR Nieuwsradio
Rijksmuseum
KNSB
KPN

Like ons!

Vind je de Coolste Baan helemaal te gek? Like dan onze Facebookpagina en ontvang de laatste updates!