Coolste cadeaus - cbvnl

Coolste cadeaus

Op zoek naar een cool cadeau voor de feestdagen of een verjaardag deze winter? Denk dan eens aan de Coolste Cadeaus van De Coolste Baan van Nederland! Kijk hieronder voor een overzicht van de Coolste cadeaus.

Coolste Cadeau Deluxe

Het Coolste Cadeau Deluxe is het perfecte cadeau voor onder de kerstboom. Met de cadeaubon kun je met twee personen komen schaatsen op De Coolste Baan van Nederland en verras je de ander ook nog eens met een Coolste Muts, speciaal ontworpen door Barts! En natuurlijk ontvang je dit Coolste Cadeau Deluxe in een stijlvolle cadeauverpakking van De Coolste Baan van Nederland. Let op, dit cadeau is in beperkte oplage beschikbaar, dus wees er snel bij! Ga naar de webshop

Coolste Cadeau Deluxe: Coolste Muts, 2 tickets voor De Coolste Baan van Nederland en een stijlvolle cadeauverpakking

Levertijd: 2-3 werkdagen
Prijs: € 44,95 (incl. verzendkosten)

 

Coolste Cadeaubon

Schaatsen in het Olympisch Stadion: een unieke beleving die jij cadeau kunt doen aan je vrienden of familie deze feestdagen! De Coolste cadeaubon geeft toegang tot De Coolste Baan van Nederland voor één persoon. De bestelde coolste cadeaubon(nen) sturen wij per post op, naar de adresgegevens die je tijdens het bestelproces invoert. Iedere bon bevat een unieke actiecode die vervolgens in de webshop omgewisseld kan worden voor een officieel ticket voor De Coolste Baan van Nederland. De code is geldig voor één persoon in een beschikbare shift tussen 18 januari en 28 februari 2018.  De Coolste cadeaubon kan ook besteld worden in combinatie met een cadeauverpakking. De cadeauverpakking toevoegen in je winkelmandje bij je bestelling.  Klik hier om naar de webshop te gaan.

Coolste Cadeaubon: Gratis schaatsen in het Olympisch Stadion van 18 januari t/m 28 februari!

Levertijd: 1-2 werkdagen
Prijs: €13,50 per coolste cadeaubon (incl. verzendkosten)

 

Coolste cadeauverpakking

Wil je de Coolste Cadeaubon in een mooi ‘jasje’ onder de kerstboom leggen? Bestel dan de Coolste cadeauverpakking mee met de coolste cadeaubon. De Coolste cadeauverpakking is alleen te bestellen in combinatie met een Coolste cadeaubon. Je ontvangt de Coolste cadeauverpakking per post, samen met je bestelde cadeaubon(nen). Klik hier om naar de shop te gaan

Prijs: €2,50 per coolste cadeauverpakking

 

De Coolste Muts, speciaal ontworpen door Barts.

De Coolste muts mag niet ontbreken bij jouw bezoek aan De Coolste Baan van Nederland of de ISU WK Allround. Deze muts is speciaal ontworpen door Barts en door de hoge kwaliteit hoef je niet bang te zijn voor koude oren deze winter. De Coolste muts is in beperkte oplage beschikbaar en is voor € 24,95 verkrijgbaar in de webshop van De Coolste Baan van Nederland.  Je ontvangt een voucher die je bij je bezoek aan De Coolste Baan van Nederland kunt inleveren bij de kassa. Je haalt De Coolste muts dus op bij De Coolste Baan van Nederland.

De eerste 1.000 kopers van de Coolste muts ontvangen een voucher voor ‘het coolste staanvak’ bij het Olympisch Kwalificatie Toernooi op dinsdag 26 december! Je kunt dan bij Thialf je Coolste muts ophalen op vertoon van je voucher. Kies in de webshop voor Coolste Muts + OKT Ticket 26 december.

De Coolste Muts, speciaal ontworpen door Barts

 

De website maakt gebruik van cookies. Door akkoord te klikken of verder gebruik te maken van onze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies.

Jumbo
Univé
Manpower
Nuon
Campina
De Telegraaf
Interbest
Eurosport
Radio 538
BNR Nieuwsradio
Rijksmuseum
KPN