Dag 3 - ISU WK Allround - cbvnl

Dag 3 – ISU WK Allround

Dit was al weer de laatste dag van de ISU WK Allround. Wat een dag! Het zonnetje scheen en duizenden supporters waren naar het Olympisch Stadion gekomen om Sven, Sverre, Patrick en alle andere schaatsers aan te moedigen. Het beloofde een spannende dag te worden met de ontknoping van het mannentoernooi.

Spectaculaire ontknoping

Het was een strijd om het podium. Zowel Pedersen, Kramer, Roest en Bosker waren in de race voor de titel. De Noorse schaatsfans gingen uit hun dak toen Sverre Lunde Pedersen op de 10.000 meter een gat sloeg ten opzichte van Sven.  Maar na een bizarre val Sverre ging het goud naar Patrick Roest en mochten we hem bekronen tot Meester van de Wereld 2018.

Paul de Leeuw zingt voor Kjeld Nuis

Tweevoudig Olympisch Kampioen Kjeld Nuis werd door niemand minder dan Paul de Leeuw toegezongen tussen de afstanden door. ‘Ik heb je lief’ werd opgedragen aan Kjeld die twee prachtige gouden medailles wist te veroveren op de Olympische Spelen in PyeongChang. Onder luid gejuich van het publiek schaatste Kjeld een ere-rondje over het ijs in het Olympisch Stadion.

Bekijk het fotoalbum en de compilatie van dag 3 van de ISU WK Allround.

 

 

Jumbo
Univé
Manpower
Vattenfall
Campina
De Telegraaf
Interbest
Eurosport
Radio 538
BNR Nieuwsradio
Rijksmuseum
KNSB
KPN

Like ons!

Vind je de Coolste Baan helemaal te gek? Like dan onze Facebookpagina en ontvang de laatste updates!