Gezellig volle Coolste Baan afgelopen weekend - cbvnl

Gezellig volle Coolste Baan afgelopen weekend

Het mooie en droge weer zorgde dit weekend voor een gezellige drukte op De Coolste Baan van Nederland. Met een aantal uitverkochte schaatsshifts was het weekend een daverend succes voor jong, oud, bekend en onbekend Nederland!

De Coolste VrijMiBo

Het weekend werd met de Coolste VrijMiBo op een wel heel bijzondere manier ingeluid. Met het geluid van de schaatsen die het ijs raken op de achtergrond en live pianomuziek op de voorgrond, was het apres-ski gevoel in overvloed aanwezig op de allereerste editie van De Coolste VrijMiBo. Gluhwein, bitterballen en livemuziek zorgden voor gezellige drukte. Vanwege het succes starten we deze week om 16:00 uur met de tweede editie van de VrijMiBo. Wil je verzekerd zijn van een kaartje? Bestel ze dan alvast online, want op is op!

  

KPN NK Allround & Sprint Live in het stadion

Terwijl duizenden mensen aan het genieten waren op De Coolste Baan, werd er in Thialf de KPN NK Allround & Sprint gereden. Hierbij gingen Nederlandse toppers de strijd aan voor de laatste twee plekken voor de ISU WK Allround dat gehouden wordt op De Coolste Baan van Nederland van 9 tot en met 11 maart. Marcel Bosker en Annouck van der Weijden wisten deze twee tickets te bemachtigen en verschijnen samen met Sven Kramer, Ireen Wüst, Patrick Roest en Antoinette de Jong aan de start bij de ISU WK Allround, dat voor het eerst sinds 125 jaar weer terugkeert naar Amsterdam.

Bekend Nederland is fan van De Coolste Baan

En na een fantastische aftrap van het weekend, kon ook de rest van het weekend niet meer stuk. Zo is ook bekend Nederland verkocht aan De Coolste Baan van Nederland. Naomi van As, Erben Wennemars, Humberto Tan en Nikkie Plessen waren dit weekend onder andere te vinden op De Coolste Baan van Nederland.

Leer schaatsen van Sven Kramer op de KPN Junior Schaatsbaan

Maar niet alleen bekend Nederland is te spotten op De Coolste Baan en geniet van de schaatssferen. Ook de allerkleinste kunnen genieten op de KPN Junior Schaatsbaan. En helemaal leuk als je kunt leren schaatsen van Sven Kramer. Want KPN heeft een stoel ontwikkeld met innovatieve technologie waarbij Sven je kleine leert schaatsen.

Wil jij dit weekend komen schaatsen of genieten van de VrijMiBo? Bestel dan op tijd je kaarten online, zodat jij er zeker weten bij bent!

 

  

Jumbo
Univé
Manpower
Vattenfall
Campina
De Telegraaf
Interbest
Eurosport
Radio 538
BNR Nieuwsradio
Rijksmuseum
KNSB
KPN

Like ons!

Vind je de Coolste Baan helemaal te gek? Like dan onze Facebookpagina en ontvang de laatste updates!