Goede Doelen bundelen krachten in Charity Skate - cbvnl

Goede Doelen bundelen krachten in Charity Skate

Op 10 februari vindt op de Coolste Baan van Nederland een uniek evenement plaats. Verschillende Goede Doelen bundelen de krachten in de Charity Skate, een gezamenlijk evenement om zoveel mogelijk donaties op te halen. Tijdens de Charity Skate dagen wij de deelnemers uit om zoveel mogelijk meters te schaatsen voor het Goede Doel. Deelnemers kunnen zich laten sponsoren per meter en bepalen zelf voor elk goed doel ze geld willen ophalen. Op de 333 meter ijsbaan in het Olympisch Stadion hebben deelnemers op 10 februari een uur de tijd om zoveel mogelijk rondjes te schaatsen. Iedere meter telt!

Wil jij de unieke beleving hebben van het schaatsen in het Olympisch Stadion en tegelijkertijd een steentje bijdragen aan het Goede Doel van jouw eigen keuze? Schrijf je dan in voor de Charity Skate via één van de deelnemende Goede Doelen!

De Goede Doelen die de Charity Skate mede mogelijk maken zijn:

Deelname aan de Charity Skate bedraagt € 12,50. Hiervoor schaats jij in het Olympisch Stadion en wordt het aantal rondjes dat je schaatst bijgehouden. Ook ontvang je een mooi aandenken aan deze speciale dag. Kijk voor meer informatie op www.decoolstebaanvannederland.nl/charityskate en schrijf je in via de website van het Goede Doel waarvoor jij wilt rijden!

             

Jumbo
Univé
Manpower
Vattenfall
Campina
De Telegraaf
Interbest
Eurosport
Radio 538
BNR Nieuwsradio
Rijksmuseum
KNSB
KPN

Like ons!

Vind je de Coolste Baan helemaal te gek? Like dan onze Facebookpagina en ontvang de laatste updates!