IJSTIJD! Winterspelen groot succes - cbvnl

IJSTIJD! Winterspelen groot succes

Teams uit het hele land verzamelden zich zaterdag op De Coolste Baan van Nederland voor de IJSTIJD! Winterspelen. Nadat de deelnemers zich eerder deze winter via een voorronde op een IJSTIJD! ijsbaan in hun eigen stad of dorp wisten te plaatsen voor het lokale team, werd er in Amsterdam tegen elkaar gestreden.

Op de onderdelen 100 meter sprint, shorttrack relay, mini-marathon, kunstrij battle en een Croky Challenge kwamen maar liefst veertien teams in actie. Met 140 deelnemers, de bijbehorende IJSTIJD! reporters, zes mascottes en per team zo’n twintig fans, was het een drukke en gezellige boel op én langs de ijsbaan.

Naast een prachtige medaille stond er meer op het spel: het beste team over vijf onderdelen mag in maart namelijk  naar het ISU WK Allround en krijgt van KPN een shorttrack clinic aangeboden. De grote winnaar? Team Uden! Op de hielen gezeten door team Duiven en team Roosendaal.

En dan werd er nog een mooie prijs weggegeven, namelijk die voor ‘coolste vlogger.’  De afgelopen maanden hebben IJSTIJD! reporters fanatiek verslag gedaan over de IJSTIJD! ijsbaan in hun eigen woonplaats. Jolie de Bruyn uit team Duiven werd gekozen als winnares, zij mag tijdens het ISU WK Allround een dag meelopen met de persvoorlichter van de KNSB, om de fijne kneepjes van het vak te leren.

Jumbo
Univé
Manpower
Vattenfall
Campina
De Telegraaf
Interbest
Eurosport
Radio 538
BNR Nieuwsradio
Rijksmuseum
KNSB
KPN

Like ons!

Vind je de Coolste Baan helemaal te gek? Like dan onze Facebookpagina en ontvang de laatste updates!