Arrangementen

De Coolste eventlocatie in 2018
Na de succesvolle editie van De Coolste Baan van Nederland in 2014, met 108.000 bezoekers en 100 business events, komt De Coolste Baan van Nederland in 2018 weer naar het Olympisch Stadion. Als trotse winnaar van de SponsorRing in de categorie ‘Entertainment & Events’ in 2014, streven we er ook in 2018 weer naar om een ‘cool’ en succesvol evenement in het Olympisch Stadion te realiseren.

In 2018 zal De Coolste Baan van Nederland nóg groter uitpakken met een extra business-schaatsbaan & meerdere curlingbanen. Dit biedt volop mogelijkheden om De Coolste Baan van Nederland als business-locatie te gebruiken voor meetings, B2B-events, presentaties en (bedrijfs)schaats-, en curlingclinics.

Mogen wij u verwelkomen op een inspirerende (werk)omgeving van het Olympisch Stadion in Amsterdam Zuid, waar een combinatie van topsport, breedtesport en business op indrukwekkende wijze zal worden gerealiseerd? Bel of mail ons gerust voor meer informatie over de verschillende mogelijkheden op de Coolste Baan van Nederland in 2018!

Binnenkort vind je hier de verschillende mogelijkheden en arrangementen die De Coolste Baan van Nederland 2018 te bieden heeft.

De website maakt gebruik van cookies. Door akkoord te klikken of verder gebruik te maken van onze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies.

House of Sports
KNSB
Thialf
Gemeente Amsterdam
Olympisch Stadion Amsterdam
KPN