Prijzen en openingstijden

De Coolste Baan van Nederland is van 18 januari tot en met 28 februari 2018 dagelijks geopend en wordt er geschaatst in verschillende shifts gedurende de dag.

Na het overweldigende succes van 2014 verwachten we grote belangstelling om weer te komen schaatsen in het Olympisch Stadion. Wil jij als eerste op de hoogte worden gebracht als de ticketverkoop van start gaat? Laat het ons weten!

De Coolste Baan van Nederland is een openlucht ijsbaan. Extreme weersomstandigheden kunnen ervoor zorgen dat de schaatsbaan (tijdelijk) gesloten is. Het kan ook zijn dat een bepaalde shift uitverkocht raakt. Straks kun je op de homepage zien of De Coolste Baan van Nederland die dag geopend is. Uiteraard ben je als bezoeker welkom om te genieten van de gezelligheid op De Coolste Baan van Nederland in één van de horecagelegenheden.

De entreeprijzen voor De Coolste Baan van Nederland, de kosten voor het huren van schaatsen of het gebruik maken van een locker worden bij de start van de ticketverkoop in november 2017 bekend gemaakt.

De website maakt gebruik van cookies. Door akkoord te klikken of verder gebruik te maken van onze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies.

House of Sports
KNSB
Thialf
Gemeente Amsterdam
Olympisch Stadion Amsterdam
KPN