Prijzen en openingstijden - cbvnl

Prijzen en openingstijden

De Coolste Baan van Nederland is van 19 januari tot en met 28 februari 2018 voor iedereen dagelijks geopend van 08.30 tot 22.00 uur. 

Er wordt geschaatst in verschillende shifts gedurende de dag. Na afloop van de shift kun je blijven genieten van de horecagelegenheden en entertainment. Vanaf 1 maart wordt het Olympisch Stadion omgetoverd tot topsporttempel en is De Coolste Baan van Nederland gastheer van de ISU WK Allround 2018. Het 3-daags wereldkampioenschap vindt plaats van 9 t/m 11 maart 2018. Kijk voor het programma van de ISU WK Allround op deze pagina.

Shift 109.00 – 11.30 uur
Shift 212.30 – 15.00 uur
Shift 316.00 – 18.30 uur
Shift 419.30 – 22.00 uur

Let op: het kan zijn dat de maximale capaciteit van de schaatsbaan in een shift bereikt is. Zorg dat je tijdig je kaarten besteld! Op 17, 18 en 28 februari vinden de Jumbo Schaatsdagen plaats en zijn er geen reguliere schaatstickets beschikbaar.

Prijzen

Volwassenen€ 12,50
Kinderen (t/m 12 jaar)€ 8,50
Bezoekers (zonder schaatsen, incl. consumptie bij La Place)€ 3,00
Schaatsen huren€ 6,00
Schaatsen slijpen€12,50
Schaatsles€ 10,00 (te boeken via deze link)

Kinderen tot en met 3 jaar mogen gratis naar binnen. Voor kinderen vanaf 4 jaar is een ticket verplicht. 

Per shift kun je een ticket kopen. Met dit ticket krijg je tijdens jouw gekozen shift toegang tot de ijsbaan en kun je gebruik maken van de horeca gelegenheden. Wil je alleen gebruik maken van de horeca gelegenheden en mensen op de schaatsbaan aanmoedigen, maar wil je zelf niet te schaatsen? Dan kan dit met een bezoekersticket.

Op De Coolste Baan van Nederland kun je voor €6,- schaatsen huren (zolang de voorraad strekt). Er zijn ijshockeyschaatsen en combinoren beschikbaar bij de Schaatsschool. Daarnaast is het ook mogelijk om een schaatsles te boeken via de webshop van De Coolste Baan van Nederland. We raden aan alvast een voucher aan te schaffen in de webshop om wachtrijen bij de kassa van de schaatsschool te voorkomen. Klik hier voor meer informatie.

De Coolste Baan van Nederland is een openlucht ijsbaan. Extreme weersomstandigheden kunnen ervoor zorgen dat de schaatsbaan (tijdelijk) gesloten is. Het kan ook zijn dat een bepaalde shift uitverkocht raakt. Straks kun je op de website zien of De Coolste Baan van Nederland die dag geopend is. Uiteraard ben je als bezoeker welkom om te genieten van de gezelligheid op De Coolste Baan van Nederland in één van de horecagelegenheden.

 

De website maakt gebruik van cookies. Door akkoord te klikken of verder gebruik te maken van onze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies.

Jumbo
Univé
Manpower
Nuon
Campina
De Telegraaf
Interbest
Eurosport
Radio 538
BNR Nieuwsradio
Rijksmuseum
KNSB
KPN

Like ons!

Vind je de Coolste Baan helemaal te gek? Like dan onze Facebookpagina en ontvang de laatste updates!