Schaatsschool & huur - cbvnl

Schaatsschool & huur

Schaatsschool

Wil jij leren schaatsen of jouw schaatstechniek verbeteren? Komende winter volg je deze schaatslessen op een unieke locatie in het Olympische Stadion in Amsterdam. Jouw ervaren instructeur van De Schaatsschool helpt jou graag deze winter het schaatsen onder de knie te krijgen. Meld je snel aan en zorg dat ook jij erbij bent! Meld je aan via: info@coolstebaanvannederland.nl 

 

Mis het niet: schaatslessen op een unieke locatie in het Olympisch Stadion: 

  • Schaatsen in het Olympisch Stadion in hartje Amsterdam
  • meerdere dagen per week schaatslessen
  • Les van ervaren en enthousiaste instructeurs van De Schaatsschool
  • Van beginner tot gevorderde, jouw volgende stap op welk niveau dan ook wordt gerealiseerd
  • Persoonlijke aandacht en advies van experts voor iedere cursist, wij zijn echt betrokken bij jouw progressie, advies van experts
  • Levenslange waardevolle tips
  • Best gewaardeerde schaatslessen: klantbeoordeling 8/10

 

Curling clinic

Heerlijk op een ijsbaan plezier beleven met vrienden, collega’s of familie. Daar zet je een curling clinic van De Schaatsschool voor in. Bepaal je eigen tempo en laat de stenen aan de hand van de instructies over de ijsbaan glijden. Laat jij je liever verrassen en begeleiden? Dankzij een ervaren instructeur op het ijs die zorgt voor de indeling van de groep word jij volledig ontzorgt. Met deze ijs stock clinic op de Coolste Baan geef jij een competitief tintje aan het uitje, waarbij de enthousiaste emoties onderling soms hoog oplopen en iedereen een onvergetelijke ervaring beleefd.

 

Schaatsverhuur
Breng je een bezoek aan De Coolste Baan van Nederland en heb je geen eigen schaatsen? Voor €6,- kun je schaatsen huren bij onze schaatsschool en heb je keuze uit ijshockeyschaatsen of combinoren. Er zijn schaatsen voor jong en oud en zijn beschikbaar in verschillende maten (zolang de voorraad strekt).

 

Schaatsen slijpen
Zijn jou schaatsen bod? Laat ze dan slijpen op De Coolste Baan van Nederland. Om jou hockeyschaatsen te laten slijpen betaal je €15,- . Heb jij hoge, lage of combi Noren dan kun je deze voor €12,50 machinaal laten slijpen. Wil jij jouw klapschaatsen laten slijpen. Dan kan dit handmatig voor €20,-.

De website maakt gebruik van cookies. Door akkoord te klikken of verder gebruik te maken van onze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies.

Jumbo
Univé
Manpower
Nuon
Campina
De Telegraaf
Interbest
Eurosport
Radio 538
BNR Nieuwsradio
Rijksmuseum
KPN