Schaatsen huren of schaatslessen nemen in Amsterdam op De Coolste Baan van Nederland!

Schaatsschool & schaats huur

Schaatsverhuur
Breng je een bezoek aan De Coolste Baan van Nederland en heb je geen eigen schaatsen? Voor €6,- kun je schaatsen huren bij onze schaatsschool en heb je keuze uit ijshockeyschaatsen of combinoren. Er zijn schaatsen voor jong en oud en te huur in verschillende maten (zolang de voorraad strekt).

Let op: Als je schaatsen wilt huren raden we je aan om alvast te reserveren bij de aanschaf van een entreeticket. Je ontvangt een voucher die je kunt inleveren bij de schaatsschool waarmee je gelijk je gehuurde schaatsen kunt afhalen. Dat scheelt wachten met afrekenen bij de schaatsschool. Schaatsen zijn te huur vanaf maar 28 tot en met 48. Voor de allerkleinste zijn dubbele ijzers te koop voor €15,-.

Schaatsen slijpen
Zijn jouw schaatsen bot? Laat ze dan slijpen op De Coolste Baan van Nederland. Om jouw hockeyschaatsen te laten slijpen betaal je €15,- . Heb jij hoge, lage of combi noren dan kun je deze voor €12,50 machinaal laten slijpen. Wil jij jouw klapschaatsen laten slijpen. Dan kan dit handmatig voor €20,-.

Schaatsschool
Wil jij leren schaatsen of jouw schaatstechniek verbeteren? Volg dan je schaatslessen op een unieke locatie in het Olympische Stadion in Amsterdam. Jouw ervaren instructeur van De Schaatsschool helpt jou graag deze winter het schaatsen onder de knie te krijgen. Meld je snel aan door een schaatsles te boeken via de webshop van De Coolste Baan van Nederland. Direct na je bestelling ontvang je een factuur per e-mail. Deze factuur is je toegangsbewijs tot de schaatsles. Let op: Zorg dat je voor dezelfde shift als je geboekte schaatsles een toegangsticket koopt voor De Coolste Baan van Nederland.

Schaatsles in de Voorjaarsvakantie.
Wil jij leren schaatsen of jouw schaatstechniek verbeteren in de voorjaarsvakantie op De Coolste Baan van Nederland? Leer in 3 dagen tijd de fijne kneepjes van het schaats vak onder begeleiding van een ervaren instructeur van De Schaatsschool. Boek nu je schaatsles en maak jouw bezoek aan De Coolste Baan van Nederland compleet!

Mis het niet: schaatslessen op een unieke locatie in het Olympisch Stadion: 

  • Schaatsen in het Olympisch Stadion in hartje Amsterdam
  • Meerdere dagen per week schaatslessen
  • Les van ervaren en enthousiaste instructeurs van De Schaatsschool
  • Van beginner tot gevorderde, jouw volgende stap op welk niveau dan ook wordt gerealiseerd
  • Persoonlijke aandacht en advies van experts voor iedere cursist, wij zijn echt betrokken bij jouw progressie
  • Levenslange waardevolle tips
  • Best gewaardeerde schaatslessen: klantbeoordeling 8/10
  • Een schaatsles kost €10,- per persoon

 

Curling clinic
Heerlijk op een ijsbaan plezier beleven met vrienden, collega’s of familie. Daar zet je een curling clinic van De Schaatsschool voor in. Bepaal je eigen tempo en laat de stenen aan de hand van de instructies over de ijsbaan glijden. Laat jij je liever verrassen en begeleiden? Dankzij een ervaren instructeur op het ijs die zorgt voor de indeling van de groep word jij volledig ontzorgd. Met deze ijs stock clinic op de Coolste Baan geef jij een competitief tintje aan het uitje, waarbij de enthousiaste emoties onderling soms hoog oplopen en iedereen een onvergetelijke ervaring beleeft. Informeer nu naar de beschikbaarheid via info@coolstebaanvannederland.nl

 

De website maakt gebruik van cookies. Door akkoord te klikken of verder gebruik te maken van onze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies.

Jumbo
Univé
Manpower
Nuon
Campina
De Telegraaf
Interbest
Eurosport
Radio 538
BNR Nieuwsradio
Rijksmuseum
KNSB
KPN

Like ons!

Vind je de Coolste Baan helemaal te gek? Like dan onze Facebookpagina en ontvang de laatste updates!