Jouw bezoek aan de ISU WK Allround - cbvnl

Jouw bezoek aan de ISU WK Allround

Alle praktische informatie over jouw bezoek aan de ISU WK Allround in het Olympisch Stadion van Amsterdam.

Exact 125 jaar nadat Jaap Eden in 1893 de officiële wereldtitel allround behaalde op het Museumplein in Amsterdam, is de ISU WK Allround weer terug in Amsterdam. Van 9 tot en met 11 maart strijden de schaatsers om de wereldtitel allround schaatsen!


Vergeet uw e-ticket niet
De e-tickets voor de ISU WK Allround heb je per mail via Paylogic ontvangen. Zorg dat je het e-ticket geprint of op jouw smartphone meeneemt. Op uw e-ticket vind je bij welke bezoekersingang je naar binnen kunt en wat je stoelnummer is in het stadion. Bewaar je e-ticket dus goed! Op vertoon van een geldig e-ticket en legitimatiebewijs krijg je toegang tot het evenemententerrein van de ISU WK Allround.

Startlijsten en uitslagen
Gedurende het toernooi worden de actuele deelnemerslijsten, startlijsten en uitslagen gepresenteerd op schaatsen.nl. Houd de pagina van schaatsen.nl en de social media kanalen van De Coolste Baan van Nederland (Facebook, Twitter en Instagram) in de gaten voor het laatste nieuws omtrent de ISU WK Allround.

Kleed je warm aan
De ISU WK Allround wordt in de buitenlucht verreden. Houd daarom rekening met diverse weersomstandigheden. We raden in ieder geval aan om warme kleding te dragen tijdens jouw bezoek aan de ISU WK Allround. Denk aan thermokleding, een winterjas, muts, handschoenen, wellicht een skibroek en/of regenkleding. Het is niet toegestaan om paraplu’s mee te nemen.

Entertainment
Naast de wedstrijden is er tijdens de ISU WK Allround nog veel meer te beleven. In het Marathon paviljoen vindt De Bolle Jan show plaats en zal de DJ zorgen voor muziek. Je hebt toegang tot dit paviljoen met tickets voor de Golden Circle, Marathon tribune en vak C t/m J.

In het KPN Clubhuis zullen DJ Barry Paf en andere diverse verrassingsartiesten aanwezig zijn. Daarnaast vinden de huldigingen van de schaatsers hier plaats. Je hebt toegang tot het KPN Clubhuis met tickets voor vak M t/m T.

Veiligheid
We willen je graag nog verwijzen naar de huisregels die gelden bij jouw bezoek aan de ISU WK Allround. Bij de entreepoorten vindt er volledige visitatie plaats en zijn er zichtbare en onzichtbare maatregelen getroffen om het evenement zo veilig mogelijk te laten verlopen. Om de tassencontrole zo snel mogelijk te laten plaatsvinden, adviseren we bezoekers om geen tassen mee te nemen die groter zijn dan A4-formaat. Het is niet toegestaan om eigen etens- en drinkenswaren mee te nemen naar binnen.

Route en bereikbaarheid
Openbaar vervoer 
We adviseren alle bezoekers om met het openbaar vervoer naar Amsterdam af te reizen. De bus GVB-lijn 62, Bus Connexxion 347 en tramlijn 24 stoppen voor de deur van het Olympisch Stadion (halte Olympisch Stadion). Bus GVB-lijn 15 stopt bij halte Olympiaweg. Vanaf halte Olympiaweg is het ca. 3 minuten lopen naar het Olympisch Stadion.  De metro is op ca. 5 minuten loopafstand (Metro 50, halte Amstelveenseweg). Vanaf Station Zuid is het ongeveer 20 minuten lopen naar het Olympisch Stadion van Amsterdam. Het openbaar vervoer in Amsterdam is volledig cashless. Zorg dus voor voldoende saldo op uw OV-chipkaart.

Parkeren op Vrijdag
Kom je toch met de auto? Dan adviseren wij je op vrijdag te parkeren in de parkeergarages P1, P4 en P5 van het Amsterdam ArenA gebied. Vanaf hier kun je gemakkelijk met de metro (metrolijn 50 richting Isolatorweg, halte Amstelveenseweg) naar het Olympisch Stadion reizen. Bij de bovenstaande parkeergarages kun je bij de betaalautomaat ter plekke een parkeerticket kopen voor het evenemententarief van € 12,00. We raden aan om het parkeerticket bij aankomst bij de parkeergarage meteen aan te schaffen.

Parkeren op Zaterdag en Zondag
Op zaterdag en zondag is er voldoende parkeergelegenheid in het gebied van de Amsterdam Zuidas. Q-park heeft een aantal parkeergarages in dit gebied waar je via de volgende link voor € 15,00 een parkeerticket kunt bestellen. Je bent dan verzekerd van een parkeerplaats. Vanaf de door Q-park aangegeven parkeergarages is er een looproute aangegeven naar het Olympisch Stadion. Het is hier ook mogelijk om de metro vanaf Station Zuid te nemen richting het Olympisch Stadion (metrolijn 50 richting Isolatorweg, halte Amstelveenseweg).

Let op: Rondom het Olympisch Stadion is geen parkeergelegenheid beschikbaar!

De kiss ‘n ride zal zich bevinden in de Van Tuyll van Serooskerkenweg in Amsterdam. De kiss ’n ride is alleen beschikbaar voor het afzetten en ophalen van bezoekers aan de ISU WK Allround. Er kan hier niet geparkeerd worden.

Programma
Het voorlopige wedstrijdprogramma vind je hier. Dit programma kan op de dag zelf nog gewijzigd worden. Houd daarom de website en de social media kanalen in de gaten voor actuele tijdschema’s, gedurende het toernooi.

Vragen
Mocht je intussen vragen hebben, neem dan even een kijkje op de website via www.coolstebaanvannederland.nl/isuwk. Voor vragen over jouw e-ticket kun je het best direct contact opnemen met Paylogic via customerservice@paylogic.com o.v.v. het ordernummer of bellen met de helpdesk via 0900-72956442.

 

De website maakt gebruik van cookies. Door akkoord te klikken of verder gebruik te maken van onze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies.

Jumbo
Univé
Manpower
Nuon
Campina
De Telegraaf
Interbest
Eurosport
Radio 538
BNR Nieuwsradio
Rijksmuseum
KNSB
KPN

Like ons!

Vind je de Coolste Baan helemaal te gek? Like dan onze Facebookpagina en ontvang de laatste updates!