KAARTVERKOOP VAN START! - cbvnl

KAARTVERKOOP VAN START!

Amsterdam, 15 november 2017 | De officiële kaartverkoop van De Coolste Baan van Nederland en de ISU WK Allround schaatsen is van start. De Coolste Baan van Nederland is een schaatsbaan voor iedereen en ligt van 18 januari t/m 28 februari in het Olympisch Stadion. Het spectaculaire slotstuk van De Coolste Baan van Nederland is de ISU WK Allround van 9 t/m 11 maart.  Kaarten zijn vanaf vandaag verkrijgbaar via www.decoolstebaanvannederland.nl.

De Coolste Baan van Nederland is een initiatief van Rintje Ritsma en sportmarketingbureau House of Sports. In 2014 organiseerden zij de eerste editie van De Coolste Baan van Nederland met de KPN NK Allround & Sprint als eindtoernooi. Ditmaal is de ISU WK Allround het spectaculaire slotakkoord van De Coolste Baan van Nederland. “Een droom die uit komt”, aldus toernooidirecteur Rintje Ritsma.

In 2018 is het exact 125 jaar geleden dat Jaap Eden zich op het Museumplein in Amsterdam liet huldigen als de officiële eerste wereldkampioen allround schaatsen. Na 125 jaar keert de ISU WK Allround terug naar Amsterdam. Rondom het schaatsprogramma verzorgt de organisatie een programma met entertainment en huldigingen van de kampioenen. Het programma van de ISU WK Allround 2018 is te vinden via deze link.

Van 18 januari tot en met 28 februari 2018 is het mogelijk om op hetzelfde ijs als de wereldkampioenen allround te schaatsen. De Coolste Baan van Nederland is een schaatsbaan voor jong en oud waar sport en entertainment in een unieke schaatssetting bij elkaar komen. De kaartverkoop van De Coolste Baan van Nederland is ook vandaag van start gegaan!

Jumbo
Univé
Manpower
Vattenfall
Campina
De Telegraaf
Interbest
Eurosport
Radio 538
BNR Nieuwsradio
Rijksmuseum
KNSB
KPN

Like ons!

Vind je de Coolste Baan helemaal te gek? Like dan onze Facebookpagina en ontvang de laatste updates!