Loetje on Ice - cbvnl

Loetje on Ice

Restaurant Loetje, bekend van z’n fameuze biefstuk en tientallen restaurants in Nederland, lanceert komende winter een pop-up restaurant op De Coolste Baan van Nederland.

Het ‘Loetje On Ice’-restaurant is geopend vanaf 18 januari tot en met 28 februari en biedt aan ongeveer 150 gasten tegelijkertijd plaats. De hele dag door zal de originele biefstuk van Loetje worden geserveerd. Daarnaast is er een uitgebreide kaart met gerechten voor lunch, borrel en diner, inclusief enkele Coolste Baan van Nederland-specials.

Loetje On Ice is tot en met 28 februari iedere dag geopend zijn tussen 11.00 uur en 23.00 uur (maandag tot en met donderdag) en in de weekenden van 10.00 uur tot 23.00 uur.  Wij raden aan om van te voren te reserveren voor een tafel in dit unieke pop-up restaurant kan via het telefoonnummer 085-0430284. Kijk voor meer informatie op de website van Loetje on Ice.

Zelf een rondje schaatsen voordat je een overheerlijke biefstuk meester maakt? Klik dan voor tickets op onderstaande button!

De website maakt gebruik van cookies. Door akkoord te klikken of verder gebruik te maken van onze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Zie voor meer info onze privacy verklaring.

Jumbo
Univé
Manpower
Nuon
Campina
De Telegraaf
Interbest
Eurosport
Radio 538
BNR Nieuwsradio
Rijksmuseum
KNSB
KPN

Like ons!

Vind je de Coolste Baan helemaal te gek? Like dan onze Facebookpagina en ontvang de laatste updates!