Partners - cbvnl

Partners

Voor meer informatie over sponsormogelijkheden of VIP arrangementen tijdens De Coolste baan van Nederland kun je contact opnemen via info@coolstebaanvannederland.nl of 020-4969175.

Hoofdsponsor

KPN

KPN

KPN is trots hoofdsponsor van De Coolste Baan van Nederland en fan van schaatsend Nederland.

Officials Partners

Univé

Univé

Univé vindt bewegen voor iedereen belangrijk: jong, oud, met of zonder beperking en support jaarlijks meer dan 300 evenementen op lokaal, regionaal en landelijk niveau. Als Supporter van Sport is Univé betrokken bij het grootste breedtesportevenement van Nederland: De Coolste Baan van Nederland. Kijk voor meer informatie op de Facebookpagina van Supporter van Sport of Unive.nl

Campina

Campina

Als trotse partner van de Coolste Baan nodigt Campina iedereen graag uit om de dag sterk te starten op de Coolste Baan van Nederland.

Bij beweging hoort gezonde voeding. Zuivel zit vol voedingstoffen zoals calcium, proteïne, vitamine B2 en B12. Met name de proteïne (eiwit) is belangrijk na het sporten. Het draagt bij aan de groei en het herstel van je spieren.

Samenwerkingspartners

KNSB

KNSB

De Koninklijke Nederlandsche Schaatsenrijders Bond zet zich als nationaal overkoepelend orgaan actief in voor de verdere versterking en promotie van de schaats- en inline-skatesport in al zijn facetten. De Coolste Baan van Nederland is hier een mooi voorbeeld van.

Gemeente Amsterdam

Gemeente Amsterdam

Gemeenste Amsterdam is trots partner van De Coolste Baan van Nederland voor de topsport en breedtesport. Klik hier voor meer informatie.

Olympisch Stadion Amsterdam

Olympisch Stadion Amsterdam

Sinds de Olympische Spelen van 1928 is het stadion een opvallend icoon waar vele sportherinneringen gekoesterd worden. De Spelen van ’28 waren bijzonder: de Olympische vlam werd voor het eerst ontstoken en vrouwen mochten voor het eerst meedoen aan atletiek. Sindsdien is het Olympisch Stadion dé locatie voor grote (sport)evenementen zoals De Coolste Baan van Nederland en de ISU WK Allround. Meer informatie

House of Sports

House of Sports

House of Sports is een full service sportmarketingbureau. Met een team, van zo’n 50 enthousiaste specialisten op het gebied van sportmarketing, werken we dagelijks in de mooie wereld van sport. House of Sports werkt voor sporters, sportbonden en het bedrijfsleven en brengt deze werelden bij elkaar. House of Sports is initiatiefnemer en organisator van De Coolste Baan van Nederland. Meer informatie via www.houseofsports.nl

Thialf

Thialf

Thialf is natuurlijk dé schaatstempel van Nederland en is dit seizoen gastheer van de KPN NK Afstanden, de ISU World Cup, het KNSB Kwalificatietoernooi en de KPN NK Allround en Sprint. Voor meer informatie kijk je op www.thialf.nl. Ga voor tickets voor de schaatsevenementen naar www.schaatsen.nl.tickets

De website maakt gebruik van cookies. Door akkoord te klikken of verder gebruik te maken van onze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies.

Univé
Campina
KNSB
Gemeente Amsterdam
Olympisch Stadion Amsterdam
House of Sports
Thialf
KPN