Plattegrond en prijzen ISU WK Allround - cbvnl

Plattegrond en prijzen ISU WK Allround

De ISU WK Allround 2018 wordt spectaculair, met een programma vol topsport, sfeer en entertainment. Via onderstaande plattegrond kun je exact zien welke mogelijkheden er zijn voor tickets.

Plattegrond

In het Olympisch Stadion beleef je tijdens de ISU WK Allround het unieke Bislett-gevoel, maar dan in de tijd van nu. In het Olympisch Stadion zijn overdekte en onoverdekte zitplaatsen beschikbaar.

Prijzen

Tickets9 maart10 en 11 maart
VIP (overdekt)op aanvraagop aanvraag
Marathon (overdekt)€65,-€70,-
Golden Circle€55,-€60,-
Groenva. € 40,-Va. €45,-
Rood€40,-€45,-
Geel€25,-€30,-
Rolstoel (incl. begleider)€65,-€70,-

 

Golden Circle
In Amsterdam beleef je het unieke Bislett-gevoel, maar dan in de tijd van nu. In de Golden Circle worden de tribunes van het Olympisch Stadion doorgetrokken tot aan het ijs en kun je het schaatsen écht van dichtbij meemaken in de buitenlucht.

Family tickets 

In vak S en T kun je met het hele gezin genieten van de ISU WK Allround. Voor dit speciale familie vak kun je family ticket kopen. Dit is een combiticket voor één volwassene en één kind (tot en met 12 jaar). Met het family ticket heb je ook toegang tot het KPN Clubhuis. Deze tickets zijn beschikbaar vanaf €40,- (voor ouder en kind).

VIP Arrangementen

Maak de ISU WK Allround mee als VIP vanaf de ere-tribune in het Olympisch Stadion. Kijk hier voor meer informatie over de VIP arrangementen.

Vragen

Heb je een vraag over je ticket? Neem dan contact op met Paylogic via de Customer Service of telefonisch via: (0)900 7295 6442. Voor overige vragen kun je een kijkje nemen bij veelgestelde vragen of contact opnemen met de organisatie.

De website maakt gebruik van cookies. Door akkoord te klikken of verder gebruik te maken van onze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies.

ISU WK Allround
kpn
Liqui Moly
DKB
De Telegraaf
Jumbo