Skate2Date: Valentijnsavond op De Coolste Baan van Nederland - cbvnl

Skate2Date: Valentijnsavond op De Coolste Baan van Nederland

Op Valentijnsavond  zal de grootste ‘Skate2Date’ van Amsterdam plaatsvinden op De Coolste Baan van Nederland in het Olympisch Stadion. Maar liefst 800 singles en stelletjes krijgen aanstaande woensdag de unieke mogelijkheid om al schaatsend te (speed)daten met elkaar op deze bijzondere locatie.

De Coolste Baan van Nederland wilde op een bijzondere manier inspelen op Valentijnsdag en pakt nu dus uit met een bijzondere ‘Skate2Date’ op de ijsbaan. Bezoekers kunnen een ‘date-ticket’ of ‘single-ticket’ aanschaffen en daarmee een avond schaatsen en daten in romantische sferen. Speciale Valentijns-muziek, meerdere Valentijn-winacties vanuit de partners en uiteraard de aanwezigheid van  honderden  andere dates maken de avond compleet.

Diverse partners en datingplatforms leveren op ludieke wijze een bijdrage aan de Skate2Date. Tickets voor dit bijzondere evenement zijn te koop via www.coolstebaanvannederland.nl en zijn beschikbaar voor €15,- voor singles en €30,- voor stellen. Hiervoor krijg je toegang tot De Coolste Baan van Nederland, ontvang je een speciaal Valentijnspakket en een consumptiemunt waarmee je bij de Skate Inn-bar op de ijsbaan een consumptie kan bestellen.

Jumbo
Univé
Manpower
Vattenfall
Campina
De Telegraaf
Interbest
Eurosport
Radio 538
BNR Nieuwsradio
Rijksmuseum
KNSB
KPN

Like ons!

Vind je de Coolste Baan helemaal te gek? Like dan onze Facebookpagina en ontvang de laatste updates!