FAQ-items - cbvnl

Veelgestelde vragen

De ISU WK Allround

De kaartverkoop is gestart. Klik hier voor tickets. 

Tickets voor de ISU WK Allround kunnen hier besteld worden en bij de winkels van Primera. Klik hier voor een Primera winkel bij jou in de buurt.

De programma’s en tijden van de wedstrijden (onder voorbehoud) staan vermeld op https://www.decoolstebaanvannederland.nl/programma-isuwk/ Houd onze website + socials in de gaten voor de actuele tijdschema’s.

Tickets zijn vanaf €25,- verkrijgbaar. De exacte prijs is afhankelijk van keuze voor een dag + vak in het stadion. Bekijk hier een volledig overzicht

In het Olympisch Stadion zijn overdekte en onoverdekte zitplaatsen beschikbaar. Vooralsnog zijn er geen staantribunes.

Als het om zitplaatsen gaat, kun je zelf een vak kiezen o.b.v. beschikbaarheid, de stoelen worden vervolgens toegewezen. Dit is op basis van ‘best seats available’.

De jonge schaatsfan (0 t/m 5 jaar) mogen gratis naar binnen, mits zij op schoot zitten bij een volwassene. Speciaal voor de kinderen van 6 t/m 12 jaar is een family vak beschikbaar. Tickets voor het family vak zijn te koop vanaf €40,- en dit ticket bestaat uit een combiticket voor één volwassenen + één kind. Bij twijfel over de leeftijd kan er op locatie naar een legitimatiebewijs worden gevraagd.

Er is een beperkt aantal rolstoelplaatsen beschikbaar langs de ijsbaan. Per rolstoel mag er maximaal 1 begeleider mee. Voor de begeleider is een klapstoel beschikbaar op de rolstoel tribune.

Tot en met 20 personen is het mogelijk om tickets via de webshop te bestellen. Mocht je een reservering voor een grote groep willen maken, neem dan contact op via info@coolstebaanvannederland.nl. Voor speciale VIP arrangementen kunt u contact opnemen met hospitality@coolstebaanvannederland.nl

Het evenemententerrein en het Olympisch Stadion gaan 1,5 uur voor aanvang van de eerste wedstrijd open voor publiek. Houd onze website in de gaten voor de exacte openingstijden.

Een kleurenprint is niet nodig. De tickets zijn ook te scannen vanaf de smartphone.

De e-tickets zijn voorzien van een unieke barcode. De kaart kan maar eenmalig gescand worden bij de ingang van het evenement. Het heeft dus geen zin de kaarten vaker uit te printen, te kopiëren of door te verkopen.

Tijdens de langebaan schaatsevents mogen er foto’s gemaakt worden, echter mogen er geen grote, professionele, lenzen gebruikt worden. Het bereik van de lens mag maximaal 55mm zijn. Grotere lenzen zijn niet toegestaan.

Het is niet toegestaan om klapstoelen, koelboxen e.d., dranken in blik, glas of plastic mee naar binnen te nemen. Wanneer je slecht ter been bent is het wel toegestaan een wandelstok mee te nemen.
Verder mogen voorwerpen die naar het oordeel van de beveiliging, gevaar of overlast kunnen veroorzaken niet mee naar binnen genomen worden.

Ben je van plan om met een touringcar / bus te komen? Laat dit dan ook weten via info@coolstebaanvannederland.nl Dan kunnen wij een plekje voor de bus regelen.

Neem contact op met ons via info@coolstebaanvannederland.nl

 

De Coolste Baan van Nederland

Het is mogelijk om tickets aan de deur te kopen op basis van beschikbaarheid. Kijk op onze website voor de laatste updates.

ISU WK Allround

Kaarten voor de ISU WK Allround zijn op het beginsel alleen online verkrijgbaar. 

 

 

Mocht je vragen hebben over tickets, neem dan contact op met Paylogic via: http://customerservice.paylogic.com of telefonisch via: (0)900 7295 6442

De Coolste Baan van Nederland

Van 18 januari tot en met 28 februari 2018 wordt er geschaatst in het Olympisch Stadion op De Coolste Baan van Nederland. Een schaatsbaan voor iedereen. Een 400 meter schaatsbaan met talloze mogelijkheden voor o.a. recreatieschaatsen, schoolschaatsen, schaats- en curlingclinics, topsport en entertainment. Er wordt geschaatst in verschillende shifts gedurende de dag. Na afloop van de shift kun je blijven genieten van de horecagelegenheden en entertainment.

De Coolste Baan van Nederland wordt extra bijzonder met de ISU WK Allround van 9 t/m 11 maart 2018 als spectaculair slotstuk.

De kaartverkoop is van start! Koop nu hier je tickets.

Om jou hockeyschaatsen te laten slijpen betaal je €15,- . Heb jij hoge, lage of combi Noren dan kun je deze voor €12,50 machinaal laten slijpen. Wil jij jouw klapschaatsen laten slijpen? Dan kan dit handmatig voor €20,-.

Ben je van plan om met een touringcar / bus te komen? Laat dit dan ook weten via info@coolstebaanvannederland.nl Dan kunnen wij een plekje voor de bus regelen.

Een volwassene betaalt €12,50, kids (tot 12 jaar) betalen €8,50. Mocht je als bezoeker komen, dus niet willen schaatsen, betaal je €3,- en kunnen een consumptie halen bij La Place of Loetje on Ice.

Doordeweeks is de Coolste Baan van Nederland geopend van 08.30 uur tot 22. 00 uur. In het weekend (donderdag- vrijdag- en zaterdagavond) zelfs tot 23.30 uur. Het is mogelijk om te komen schaatsen in verschillende shifts. De tijden hiervan zijn hieronder weergegeven:

 

Shift 109.00 – 11.30 uur
Shift 212.30 – 15.00 uur
Shift 316.00 – 18.30 uur
Shift 419.30 – 22.00 uur
Late Night Shift*22.00 – 23.30 uur
*Alleen op donderdag t/m zaterdag

 

De Coolste Baan van Nederland is een openlucht ijsbaan. Bij slechte weersomstandigheden kan de organisatie besluiten dat er (voor een bepaalde tijd) niet geschaatst kan worden. Je bent dan natuurlijk meer dan welkom om te komen genieten in de horecagelegenheden. Houd onze website en sociale media kanalen in de gaten voor de laatste updates.

Het is helaas niet mogelijk om de Nationale Schaatsbon in te leveren op De Coolste Baan van Nederland. Klik hier  om te zien bij welke schaatsbanen dit wel kan.

Schoolschaatsen kan vanaf 22 januari in de ochtend op de doordeweekse dagen. Meer informatie over het schoolschaatsen vind je binnenkort op onze website

De Coolste Baan van Nederland

Het is mogelijk om tickets aan de deur te kopen op basis van beschikbaarheid. Kijk op onze website voor de laatste updates.

ISU WK Allround

Kaarten voor de ISU WK Allround zijn op het beginsel alleen online verkrijgbaar. 

 

 

Het is zeker mogelijk om schaatsen te huren. Dit kun je tijdens het bestellen van je tickets toevoegen aan je bestelling. Je ontvangt vervolgens een voucher waarmee je schaatsen via de fast lane kunt ophalen op De Coolste Baan van Nederland. Er zijn twee verschillende soorten schaatsen te huur, namelijk combi-noren en ijshockeyschaatsen op basis van beschikbaarheid. De kosten hiervoor bedragen €6,- per paar.

Hospitality & Arrangementen

Alle arrangementen worden op maat aangeboden. Neem voor meer informatie contact op met ons via hospitality@coolstebaanvannederland.nl

Het is mogelijk om VIP-arrangementen te bestellen. In verband met de beperkte beschikbaarheid adviseren we om, bij interesse, tijdig de gewenste arrangementen te bestellen. Klik hier voor een overzicht van de VIP-arrangementen en neem voor meer informatie en reserveren contact met ons op via hospitality@coolstebaanvannederland.nl

Dat is mogelijk. Mocht je graag een bijpassend arrangement willen aanschaffen, stuur dan een mailtje naar hospitality@coolstebaanvannederland.nl.

Overige

Je kunt je aanmelden als vrijwilliger door een mail te sturen naar info@coolstebaanvannederland.nl.  Er zal contact met je worden opgenomen voor meer informatie.

Olympisch stadion

Het Olympisch stadion is gemakkelijke met het openbaar vervoer te bereiken.

Tramlijn 16, 24 (halte Olympisch Stadion)

Bus GVB-lijn 15, 23 (halte Olympisch Stadion)

Vanaf stations Sloterdijk, De Rai, Zuid-WTC, Duivendrecht en Bijlmer ArenA pak je metro 50 (halte Amstelveenseweg). Vanaf daar is het ongeveer 10 minuten lopen.

 

Bekijk de 9292-OV reisplanner of de NS reisplanner voor actuele tijden en prijzen.

Half december word er meer bekent over de parkeergelegenheden tijdens De Coolste Baan van Nederland.

Staat jouw vraag er niet tussen?

De website maakt gebruik van cookies. Door akkoord te klikken of verder gebruik te maken van onze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies.

Jumbo
Univé
Manpower
Nuon
Campina
De Telegraaf
Interbest
Eurosport
Radio 538
BNR Nieuwsradio
Rijksmuseum
KPN