Zakelijke events - cbvnl

Event

Een volledig verzorgd evenement op De Coolste Baan van Nederland behoort ook tot de mogelijkheden. Ons evenemententeam zorgt graag voor een onvergetelijke belevenis. Van kleine tot grote evenementen in een speciaal thema en entertainment op maat. We bespreken graag met u de mogelijkheden en beschikbaarheid. Neem contact met ons op via events@coolstebaanvannederland.nl

Events in 2014

Univé organiseerde als partner van De Coolste Baan van Nederland in 2014 het Coolste schoolreisje. Ruim 2.800 schoolkinderen van groep 7 en 8 kregen de primeur om als allereerst op het ijs te staan van De Coolste Baan van Nederland in het Olympisch Stadion van Amsterdam! Een onvergetelijke dag.

“ We hebben een fantastische dag gehad op de schaatsbaan in het Olympisch stadion. Alles was prima geregeld! “
Univé

Zaterdag 22 februari 2014 vond de 5e KPN Schaatsvriendendag voor gehandicapten plaats op De Coolste Baan van Nederland in het Olympisch Stadion te Amsterdam. Deze dag werd georganiseerd door Fonds Gehandicaptensport in samenwerking met KPN, KNSB, Liga, Univé en Ice-World voor honderden gehandicapten en hun familie en vrienden uit heel Nederland. In totaal beleefden op en rondom de ijsbaan circa 1.500 deelnemers het olympische gevoel en was er vooral veel schaatsplezier.

De website maakt gebruik van cookies. Door akkoord te klikken of verder gebruik te maken van onze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies.

House of Sports
KNSB
Thialf
Gemeente Amsterdam
Olympisch Stadion Amsterdam
KPN